Våre leverandører

Spreadwise Slangesprederanlegg

Spreadwise sine slangesprederanlegg er produsert med tanke på sluttbrukeren. Fra småskala bonde til storskala entreprenør. Spreadwise har lang erfaring med slangespredning, og har vært i bransjen siden 1991. En dedikert produsent som leverer høy kvalitet og kundevennlige produkter.

spreadwise
Pomot Gjødselvogn

POMOT Gjødselvogn

Pomot er med sin 70 års lange historie en av de eldste og mest erfarne produsentene i av gjødselvogner i Europa. Med dyktige og godt kvalifiserte medarbeidere og lang erfaring leverer de en kvalitet på vognene som er veldig ettertraktet. Pomot har ett stort sortiment med vogner fra 2500 til 30 000 liter, og med mulighet for stripespreder, lastearm, lasterobot, kanon/ jet-pumpe, toppfylling, miksing og mye mere.

pomot

SEPCOM Gjødselseparator

SEPCOM serien er en nyskapende gjødselseparator. Separatorene er bygd i rustfritt stål, som tåler det aggresive miljøet veldig godt. Det selvjusterende presshodet gjør prosessen veldig enkel. Og takket være den spesielle SINT-konstruksjonen av polymerskruer, kan SEPCOM enkelt tilpasses ulike materialer og bruksområder. En spesialformet skjerm muliggjør selvrensing og sikrer redusert slitasje.

Sepcom slamseparatorer er den ideelle løsningen på problemer angående separasjon av faste stoffer og væsker for husdyrgjødsel i husdyravl.

sepcom
Sepcom 260-3 Gjødselseparator
Cross Gjødselvogn

CROSS Gjødselvogn

Cross Gjødselvogner og tørrgjødselvogner er bygget til de høyeste standardene av et team med dedikerte ingeniører som bruker kvalitetsmaterialer, og produseres i en fabrikk med høy teknologisk standard.

Cross gjødselvogner leverer klasseledende nivåer av ytelse og pålitelighet for å overgå forventningene til dem mest krevende brukerne.

cross agricultural engineering