Slangesprederanlegg fra SPREADWISE

En av toppleverandørene av slangesprederanlegg til den norske bonden!

Spreadwise Slangesprederanlegg

Spreadwise Slangesprederanlegg

Spreadwise sine slangesprederanlegg er produsert med tanke på sluttbrukeren. Fra småskala bonde til storskala entreprenør. Spreadwise har lang erfaring med slangespredning, og har vært i bransjen siden 1991. En dedikert produsent som leverer høy kvalitet og kundevennlige produkter.

Spreadwise SlimLine stripespreder består av en kraftig ramme med to spredearmer. Armene er hydraulisk styrt, og foldes oppover til en kompakt enhet. De hydrauliske sylinderne er utstyrt med isolasjonsventiler for å sikre at armene bare kommer ned når operatøren betjener hydraulikken.

spreadwise ta kontakt

Alrena Fordeler

Med 30 års erfaring innen gjødselteknologi, har Alrena utviklet flere høykvalitets presisjonsfordelere for gjødselspredning.

Alrena fordelerene har en unik presisjon. Det patenterte luftstrømsystemet kombinert med rotoren og ulike muligheter for kutteplater sørger for meget presis fordeling for både store og små mengder. Rotoren og skjæreplatene er enkle å konvertere til forskjellige konfigurasjoner, slik at ulike påføringsmengder kan brukes med samme maskin. På grunn av det lave oljebehovet på kun 35L/min og den kompakte utformingen, har Alrena sine fordelere fått en høy status. Ved tørrkjøring er det nesten ingen temperaturøkning i denne spesialutviklede fordeleren, så slitasjen som forekommer er liten eller ikke i det hele tatt.

Alrena Video
Alrena Fordeler
Stripespreder med overlapp

Overlapp på nedløpsslangene

Med overlapp mellom spiralslange og flatslange unngår en mothake, dette vil forhindre tilstopping i systemet.

Backpack-system Spreadwise Stripespreder

Backpack-system

Stripesprederene fra Spreadwise kan leveres med backpack-feste til slangetrommlene. Triangel kobling brukes som standard, men kan levere med HMV kobling også.

Kover Agri Flowmeter Mengdemåler

Flowmeter / Mengdemåler

Med mengdemåler installert på stripesprederen får du full kontroll på utkjøringen. Kan leveres i flere utgaver, avhengig av hvor mye informasjon en vil hente inn.