OM OSS

Med Kover Agri på laget skal du alltid være trygg på at du får den beste løsningen for håndtering av husdyrgjødsel – til en uslåelig kombinasjon av kvalitet og pris.

Det spiller ingen rolle om du er liten eller stor: tett oppfølging og god service fra dedikerte, norske fagfolk med solid landbrukserfaring får du alltid på kjøpet. Målet er å gi deg en totalpakke med topp kvalitet, god pris og suveren oppfølging som hjelper deg å få en enklere hverdag som bonde.

Kover Agri ble etablert av gründer Oddbjørn Sperstad i 2016. Det startet i det små med produksjon av gjødselmiksere på hjemgården i Skjåk, og både antall produkter og antall kunder har vokst jevnt og trutt hele veien. Bedriften har for lengst vokst fra hjemgården, og holder i dag til i en egen, nybygd produksjonshall på godt over 400 m2.

Produktsortimentet er også utvidet, og omfatter nå det meste av løsninger som forenkler og effektiviserer gjødselhåndteringen for landbruket, med alt fra slangespredere til gjøsellagring og gjødselvogner.

Det solide landbruksfaglige fundamentet, engasjementet og interessen for gardsdrift og maskiner hos gründer Oddbjørn Sperstad har derimot ikke endret seg siden oppstarten, og er nøyaktig like stort i dag som da Kover Agri ble etablert. Med det brennende engasjementet for norsk landbruk i bunnen for alt som gjøres, jobbes det hver eneste dag målrettet for å holde egne driftskostnader nede uten å gå på kompromiss med kvalitet, slik at du får et best mulig produkt til best mulig pris.

Hos oss trenger du ikke ofre kvalitet for å spare noen kroner. Vi tror på det beste av begge verdener!

 

Oddbjørn Sperstad
Daglig Leder / Grunnleger

Jeg er grunnlegger og daglig leder av Kover AS, som siden starten har hatt som mål å gjøre gjødselhåndteringen enklere for bonden.