Flexibag fra ExFlo

En rask og fleksibel løsning for lagring av husdyrgjødsel og andre medium!

ExFlo Flexibag

For enkel og fleksibel utvidelse av gjødsellageret ditt, tilbyr vi ett genialt produkt fra ExFlo. Disse gjødsellagrene er enkle å montere, bruke og transportere. Sammenfoldet får den plass på en palle, som gjør transport og lagring enkelt. Egnet som bufferlager ved slangespredning og som satelittlager. Og kan installeres hvor som helst på flat mark. Kan også bygges til lagring av andre medium.

Exflo “Farmer S”-modellen består av materialer som tåler miljøet i landbruks- og biogasssektorene godt. Dette sikrer trygg og tett oppbevaring, som også effektivt reduserer gass- og luktutslipp. “Farmer S” tanken sikrer lagring av naturlig gjødsel i samsvar med kravene i direktiv 91/676 / EEC av 12. desember 1991 (det såkalte “nitratdirektivet”).

Standardstørrelsene er fra 50m3 og 300m3. Di kan også bygges på mål.

Gjødsellagrene leveres komplett med pusteventil og 5″ sluseventil (inn/utløp).

Ta kontakt for pris og informasjon!

Ta kontakt

Produkt dedikert til landbruksnæringen: Flexibagen er designet for å kunne lagre flere medium som brukes i landbruket.

Ingen byggearbeid kreves: Exflo sin flexibag krever først og fremst en flat og jevn overflate. Den kan plasseres på gresset, betongplater eller sandpute.

10 års garanti: Flexibagene leveres med 10 års garanti mot produksjonsfeil.

Reduksjon av gassutslipp og lukt: Tankens lukkede design reduserer utslippet av gasser og lukt.

Sikker teknologi: En spesiell og motstandsdyktig membran muliggjør sikker oppbevaring av flytende gjødsel i samsvar med kravene i direktiv 91/676 / EEC av 12. desember 1991 (det såkalte “nitratdirektivet”).

Tåler kulde: Tankene er motstandsdyktige mot lave temperaturer, ned til -30°C.

kover flexibag

Rask montering: Etter å ha mottatt tanken, fold den enkelt ut til hver side og monter koblingene. Etter omtrent 30 minutter vil tanken være klar for fylling!

UV-bestandig: PVC-stoffet er beskyttet med en spesiell overflate, som forlenger levetiden ved eksponering av UV-stråling.

HF-teknologi: Bruk av høyfrekvent sveising (HF) sikrer en permanent sammenføying av duken i kritiske områder av flexibagen.

Slitesterkt materiale: Et spesielt teknisk materiell med polyesternett og PVC-belegg sørger for høy styrke.

Skreddersydd tank: I tillegg til standardstørrelsene tilbyr vi skreddersydde tanker for å møte dine spesifikke behov.